Aventura që as nuk i keni imagjinuar

Hyr në një botë tjetër ... atë që do

Ndjehu i vërtetë në realitetin virtual

VR Shooting
Djali ne VR
Pajisja-VR
Sfondi Real
Goggles Icon

Syzet Virtual Reality

Përmes kësaj pajisjeje që vendoset në kokë, ju hapni portën drejt botës virtuale

Kontrollerat VR

Këto dy pajisje do të jenë duart tuaja në botën virtuale, me to mund të bëni gjithçka

360 Icon

Teknologjia më e fundit

Përmes teknologjisë më të avancuar dhe profesionale, bota virtuale që do t’ju rrethoj nuk është është as Kinema 7D, as 9D, por tërësisht dicka tjetër...

VR Shooting
Djali ne VR
Pajisja-VR
Sfondi Real
Goggles Icon

Syzet Virtual Reality

Përmes kësaj pajisjeje që vendoset në kokë, ju hapni portën drejt botës virtuale

Kontrollerat VR

Këto dy pajisje do të jenë duart tuaja në botën virtuale, me to mund të bëni gjithçka

360 Icon

Teknologjia më e fundit

Përmes teknologjisë më të avancuar dhe profesionale, bota virtuale që do t’ju rrethoj nuk është është as Kinema 7D, as 9D, por tërësisht dicka tjetër...

Eksperienca të paharrueshme

Vendos ti se ku do të udhëtosh dhe çfarë do të shohësh!

Lojra VR

Lojra fantastike

Zgjidh nga një gamë e gjerë lojrash

Eksperienca VR

Eksperience të paharrueshme

Zgjidh nga një gamë e gjerë lojrash

Lojra emocionuese

Zgjidh nga një gamë e gjerë lojrash për të përjetuar magjinë e botës virtuale

Përvoja të jashtëzakonshme

Çmimet

Lista e çmimeve të Virtual Reality

Mini VR

20 20 Minuta
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3

Max VR

30 30 Minuta
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3
Popular

Mega VR

40 40 Minuta
  • List Item #1
  • List Item #2
  • List Item #3

Party & Evente

Evente, ditëlindje apo festa të ndryshme? VR ju vjen në ndihmë.

Icon Birthdays

Ditëlindjet

Organizoni një party ditëlindjeje që nuk keni për ta harruar kurrë! Stafi joni do përkujdeset që t’ju udhëzojë dhe argëtojë pafund. Ju vetëm bëni qejf dhe … foto.

Icon Corporate

Team Building

Dilni nga zyra dhe zhytuni në një realitet të ri. Nga lojrat në grup deri tek turnamentet kompetitive, VR është një mënyrë fantastike & argëtuese për team building.

Icon Group

Miqtë

Ndonjëhere ju thjesht doni të luani me miqtë tuaj! Ju garantojmë që me VR argëtimi do jetë i pafund dhe ju nuk do ta harroni shpejt.

Eja të provosh të paimagjinueshmen!

Klikoni butonin më poshtë për të rezervuar një orar për të luajtur në sallat tona të VR.

Mbyll menune